Pilot voor (hoog)gevoelige meiden

Loopt jouw (hoog)gevoelige dochter vast omdat alle prikkels zo hard bij haar binnen komen? En vindt ze het lastig om met sterke emoties om te gaan waardoor ze zich onzeker, gefrustreerd en onbegrepen voelt door haar omgeving?

Wil jouw dochter zich eigenlijk alleen maar gezien, gehoord en erkend worden in wie zij in wezen is en op een andere manier leren omgaan met haar emoties?
Ik kan jou helpen. Ik weet hoe het is om hooggevoelig te zijn en hoe je het beste met je gevoeligheid en de prikkels van elke dag om kunt gaan. Ik laat mijn ervaring en mijn kennis samen komen in mijn kindercoaching praktijk.

Ik reik zowel jouw kind als jij als ouder hier handvatten voor aan die ervoor zorgen dat het leven van jouw dochter verandert en de rust in het gezin terug keert.

👉🏻 maak nu gebruik van deze unieke kans!

Wat is er fijner voor jouw dochter dan samen komen met andere hooggevoelige meiden die met hetzelfde worstelen en herkenning en begrip vinden bij elkaar? Ik zou deze meiden heel graag op deze manier willen helpen in een pilot die ik momenteel opzet.

💛 Deze pilot is voor jouw dochter een mooie kans om haar gevoeligheid te omarmen. Om te ontdekken wie ze in wezen is en dat ze niet de enige is die het lastig vindt om met alle prikkels om te gaan.💛
Ze gaat voelen dat ze precies goed is zoals ze is!

Dit doe ik tegen een sterk gereduceerde prijs omdat het de eerste keer is dat ik dit bied en zodat ik de vrijheid voel om geregeld input te vragen en bij te sturen. Ik wil de meiden een veilige omgeving bieden waardoor ze zichzelf durven laten zien.

Wat houdt het in:
🌻geschikt voor meiden in de leeftijd van 8-12 jaar
🌻traject van 3,5 maand, start 2-9-'24
🌻intakegesprek met de ouder(s)
🌻5 losse 1:1 coachingssessies
🌻aansluitend volgen er 3 groepssessies voor alle meiden met elke keer een ander thema
🌻eindevaluatie met de ouder(s)

Het intakegesprek, de losse 1:1 coachingssessies en het evaluatiegesprek worden afzonderlijk per gezin ingepland. Tijdens de 1:1 coachingssessies gaan we de thema's aanpakken die voor jouw dochter belangrijk zijn om mee aan de slag te gaan.

De 3 groepssessies vinden plaats op een vaste dag en dit is voor alle meiden die meedoen met deze pilot.

✅ Jouw dochter gaat van zich niet begrepen voelen naar een en al herkenning. Zowel in de losse coachingssessies gaat ze dit inzicht krijgen maar ook in de groepssessies met de andere meiden.
✅ Jouw dochter gaat zich meer verbonden voelen met zichzelf en de wereld om haar heen.
✅ Jij als ouder gaat je weer meer ontspannen voelen omdat jouw kind weer lekkerder in haar vel komt te zitten.

Dit alles bied ik aan voor € 647,- en in termijnen betalen is mogelijk.